~BoRiNg~

Lama gla ak xbukak blog ak….hehehehehe…pemalas gak ak nie…la nie cuti sek lagi xtau nak watpa…boring tahap gaban…nak dok sowang2 lam makmal pun sunyi sgt….bek ak dok kat pjbt…ramai2 best ckit…tapi duk lam pejabat xtau nak wat keja pa plak…petang nie ak nak p antaq mak ak kat hospital alor setaq…nak wat follow up treatment mak ak…mybe sok mak ak boleh blik kot…sat ja nak wat treatment tue…ak nie xtau nak tulih pa dah nieeeeee….blur…..

Advertisements

Menunggu Qaisara

salam hari selasa

arinie dah 1 aribulan…maknanya lagi 4 hari qaisara nak balik…syokkkknyaaa….

qaisara tue anak buah aku..ak br da sorang anak buah ja….qaisara tue bdak yg pki spec mata itam yang da kat blog ak nie….

qaisara dok sabah ngan parents dia…aritue papa dia balik sorg ja…5 aribulan nie depa blik satu family…best gler la….dah lama xtgk dia..dah dekat setahun xtgk dia….

dia blik sabah time tue br ja abes pantang…bes jadik dia..kecik2 dah leh nek flight..hebatkan bdak2  la nie…aritue da jumpa anak buah kawan ak…anak buah kawan ak umuq lebih kurang qaisara gak la…bl tgk bdak tue teringat kat qaisara..

xsabaq nak tunggu dia blik…nnt ak p ambik dia kat airport…bayan lepas…..

SyUkUr ……….

salam…..

gud murning……

aku syukur sgt2 sebab mak aku dah selesai operation and skrang sedang menjalani kemoterapi….

thanks to all nurse n doctors (Hospital Sultanah Bahiyah, Alor Setar) kerana bertungkus lumus merawat mak aku…hanya ALLAH yang boleh balas semua jasa2 nurse n doctor..hanya ungkapan terima kasih yang mampu aku ucapkan..

Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi…..

Terima kasih kepada semua…….